keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Värisuora

Muutaman päivän blogihiljaisuus innokkaan alun jälkeen menee sairastelun piikkiin. Jokin hämärä megaflunssa, lieneekö sitten influenssa, puraisi oikein kunnolla, ja viime päivät ovat menneet aika kuumeisen sumuisissa olotiloissa. Vaivihkaa melko kattavaksi kertynyt valikoima Clipperin teelaatuja on ollut paras kaverini. Makuja löytyy joka mielitekoon ja tilanteeseen, eikä noita pakkausdesigneja vaan voi vastustaa. Keittiöönkin piti saada tuo ylähylly melkeinpä sen takia, että saisin nuo somat paketit kaappien kätköistä näkyville.


Tänään tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että elämä alkaa taas voittaa. Fyysiset voimat ovat edelleen tosi lopussa, ja pienetkin kotiaskareet pakottavat rojahtamaan sohvalle huilaamaan. Päässä kuitenkin pyörii jo kaikenlaisia kevätinspiraatioita ja lista asioista, joita teen sitten, kun taas jaksan. On hirveä himo kiertelemään kirppareita, hankkimaan viherkasveja ja askartelemaan sekä näemmä hillitön raikkaiden värien ja auringonvalon tarve.

Alemmassa kuvassa pilkistävän pöytäkaunottaren, elämäni ensimmäisen huuto.net-ostoksen, esittelen muuten paremmin, jahka minulla on voimia siivota sen ympärillä oleva kaaos. Tai ehkä vasta sitten, kun onnistun löytämään sille sopivan tuolin pariksi, toteuttamaan hyllyvisioni ja saamaan siis valmiiksi oman pikku työpisteeni makuuhuoneen nurkkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti